Produkt není skladem? Nic se neděje :) Aktuálně zvládám výrobu takových produktů do 2 týdnu. V případě potřeby je možné domluvit dřívější termín. Více informací na drevokazuv@gmail.com

Hledáte ideální dárek pro paní učitelku nebo pana učitele ?

Školní rok se nezadržitelně blíží ke konci a děti se těší na zasloužené prázdniny a s nimi určitě i učitelé.

Pro některé z děti je to také čas, kdy se loučí se svou paní učitelkou, která je provázela MŠ či ZŠ během uplynulých měsíců i let.

Je dlouholetou tradicí, že děti při této příležitosti obdarují svou paní učitelku drobným dárkem nebo květinou, za jejich péči. Obdarovávání učitelů na konci školního roku je krásná tradice, která má hluboký význam. Je to způsob, jak vyjádřit vděčnost za veškerou práci, trpělivost a péči, kterou učitelé věnují našim dětem. Učitelé často hrají klíčovou roli v rozvoji dětí a ovlivňují jejich životy více, než si někdy uvědomujeme.

Květiny jsou krásné, ale často učitelé odjíždějí na začátku prázdnin na zaslouženou dovolenou a květiny většinou bohužel uvadnou, aniž by dlouho dělaly radost a jsou pro učitele spíše starostí než radostí.

Proto vám nabízíme alternativu, která je trvanlivá a osobní - dřevěný talířek srdíčko s věnováním

Proč darovat srdíčko ze dřeva ?

Je praktické a trvanlivé: Na rozdíl od květin, náš dřevěný talířek neuvadne a bude krásnou připomínkou poděkování po dlouhou dobu. Paní učitelka může talířek využívat každý den, ať už na drobné občerstvenídrobnosti, šperky, nebo jen jako dekoraci.

Srdíčko můžete vyplnit malou pozorností např. malou čokoládou, pralinkami, krémem na ruce, sušenými květinami atp. Poté vše  zabalit do celofánu nebo dárkové krabičky vyplněné dřevitou vlnou a ozdobit např. levandulí nebo sušenými květy.

Může být opatřeno osobním věnováním: Každé srdíčko může být opatřeno osobním věnováním, které dodá dárku ještě větší hodnotu. Přemýšlejte o tom, co byste chtěli paní učitelce sdělit - poděkování, milý vzkaz, nebo třeba vzpomínku na společně strávený čas, vše je na domluvě.

Ekologický materiál: Talířek je vyroben z kvalitního bukového dřeva z českých lesů. Je to dárek, který je nejen krásný, ale také šetrný k životnímu prostředí.

Naše dřevěné  srdíčko je více než jen předmět - je to symbol uznání a poděkování za práci učitelů. Každý talířek je ručně vyráběný s láskou a péčí, což z něj činí jedinečný dárek. Kromě toho je praktický a esteticky krásný, takže bude skvělým doplňkem, který nebude za týden vyhozen.

Darujte originální dárek

Navštivte náš e-shop a objednejte si své dřevěné srdíčko s věnováním. Udělejte radost své paní učitelce a zanechte jí trvalou vzpomínku na krásné společné chvíle. Klikněte zde a si prohlédněte si naši nabídku a objednejte si svůj talířek ještě dnes.